Leids Bierfestival 2017

Organisatie / Sponsoren

Home/Organisatie / Sponsoren
Organisatie / Sponsoren 2017-06-21T14:26:20+00:00

Organisatie

Café Storm
Café StormPieterskerkchoorsteeg Leiden
In het hart van Leiden in de mooiste steeg van de stad kun je bij café Storm ongedwongen genieten van een sfeervolle ambiance en een ruim assortiment aan heerlijke bieren, wijnen en whisky`s. Wees welkom en voel je vooral thuis!
Café Respons
Café ResponsKorte Mare Leiden
Café Re-Spons is een modern bruin café aan de rand van het centrum van Leiden. Met de verwarmde veranda is het het hele jaar door genieten in huiselijke sfeer.
Bad Habits
Bad HabitsPelikaanstraat Leiden Leiden
Burgers & Beers. Een gezellige pub met fantasische burgers, een enorm bier assortiment, 7 schermen voor live sport, een groot zonnig terras, karaoke, themafeesten, een pooltafel en nog veel meer.

De gehele EK buiten ook op groot scherm!!!

Lemmy's Bier & Whiskycafe
Lemmy's Bier & WhiskycafeMorsstraat Leiden
Het Speciaalbier café van Leiden met meer dan 100 bieren en 50 Whiskies in het assortiment. Kom proeven op het mooie terras in de Morsstraat.

Sponsoren

Lakenfeesten
LakenfeestenLakenfeestenLeiden
De Lakenfeesten horen bij Leiden, zoals Prinsjesdag bij Den Haag. De Lakenfeesten vinden elk jaar plaats in het laatste weekend van juni. De editie van 2016 vindt plaats van 23 tot en met 26 juni. De feesten hebben een lange ontstaansgeschiedenis, die terug te voeren is op de hoogtijdagen van de Leidse textielnijverheid. Vier dagen lang verandert de stad in een festival vol met optredens, evenementen en gezelligheid op verschillende locaties. De vertrouwde onderdelen zijn natuurlijk de Rabobank Peurbakkentocht op vrijdag met daaraan voorafgaand de Peurbakkenmarkt op de Haarlemmerstraat. Zaterdag worden traditiegetrouw de Dragonboatraces gehouden bij de Apothekersdijk en Boommarkt. Dat is ook de dag van het gezellige Bierfestival op het Hooglandse Kerkplein. Die avond kan je van muziek genieten op het Stadhuisplein, daar wordt een Hollandse Avond gehouden en bij de Morspoort vindt het muzikale event Morspoort Live plaats met Out of Control en Los. Op zondag is er nog De Gouden Pet, een straatmuzikanten concours op diverse plekken in het centrum.
Reklametotaal
ReklametotaalVolmolengracht Leiden
Wij bedrukken en leveren o.a.
• T-shirts, Polo’s, Hoodies, caps enz. (alle soorten textiel)
• sportkleding
• bedrijfskleding
• spandoeken
• vlaggen
• stickers
• gadgets

Bovendien doen wij ook de vormgeving en drukwerk van:
• folders
• flyers
• visitekaartjes
• posters
• grootformaat-prints
• reclameborden
• auto-belettering
en nog veel meer…

…eigenlijk is er weinig wat wij niet bedrukken,
dus als je iets hebt wat onmogelijk lijkt… kom maar op!

Wij zijn dol op uitdagingen!

Boonekamp
BoonekampAmphoraweg Leiden
Drankengroothandel Boonekamp B.V. is al vele jaren een commercieel bezorgende drankengroothandel en betrouwbare partner voor Horeca, sportverenigingen, (bedrijfs-)kantines, bij evenementen en andere grootverbruikers:

Vanaf de thuisbasis Leiden worden in een straal van circa 60 kilometer de distributie en activiteiten uitgevoerd. Denkt u aan Noordwijk, Haarlem, Zandvoort, Ijmuiden, De Kwakel, Alphen a/d Rijn, Waddinxveen, Pijnacker, Zoetermeer en omstreken.

Met een volledig kwaliteitsassortiment en een toegewijde logistieke dienstverlening, bezorgen wij met alle aandacht uw dranken, zoetwaren en non-food op tijd en op de plaats waar u het wenst.

Ook is Boonekamp sterk op het gebied van evenementen, evenementenmaterialen en wijnen.

Boonekamp heeft haar relatie en persoonlijke aandacht voor haar afnemers hoog in het vaandel staan.

Boonekamp
BoonekampBinckhorstlaan 36, 2516BE, Den Haag
Onderaan de spoelbak worden twee piezo-sensoren geplakt. Deze sensoren reageren op de druk die wordt uitgeoefend op de spoelbakwand door de borstel. Indien een glas wordt gespoeld beweegt de onderkant van de spoelbak een heel klein beetje en deze druk wordt direct opgevangen. De printplaat in het systeem registreert de beweging en vertaalt dit met de software in een telling voor een gespoeld glas. Na een seconde rust tussen de spoelbewegingen gaat het systeem ervan uit dat een nieuw glas wordt gespoeld. Na enkele glazen geeft het systeem vers water met daarin de juiste hoeveelheid zeep die wordt opgepompt uit de zeepflacon. Het water met daarin de juiste hoeveelheid reiniger komt via de AquaFox-designkraan de spoelbak binnen. Het systeem wordt geplaatst op de bestaande spoelbak en de aanwezige kraan blijft bestaan voor het tappen van een glaasje water. De AquaFox-behuizing is eenvoudig monteerbaar in de buurt van de spoelbak.
Wanneer het licht van de kraan brandt staat het systeem aan. Met de bijvulknop kan water (met zeep) worden bijgevuld. 1 x drukken is 1/3 bak, 2x = 2/3, 3x = volle bak.